Pages

Wednesday, October 26, 2011

akhirnya......

yezz!!
akhirnya aku telah berjaya membuat fan page facebook untuk blog aku ney...
sekian lamanya aku berhempas pulas memikirkan bagaimana untuk membuatnya akhirnya aku berjaya membuatnya dengan bantuan tutorial-tutorial dari mereka iaitu:-


terima kasih diucapkan kepada anda semua!!
Jasa anda amatlah dihargai...hehe

oleh itu,, nak tunjuklah fan page aku yang baru aku cipta itu...jeng-jeng-jeng....

tada!!!

Mungkin tak sehebat dan tak se 'gah' mana,, tapi aku agak berbangga jugak la sebab cita-cita dah tercapai..hehe

sekarang masa untuk promote fan page pula...sesiapa yang ada baca ini blog,,bolehla like pageku disebelah kanan tutt..nampak ke tidakk??

Jadi,,kita akan sentiasa boleh keep in touch bak kata mat saleh..hehe...

Jika ada sebarang komen untuk penambahbaikan bolehlah diusulkan...
(rasanya banyak perlu diperbaiki kot)

Itu saja...Terima kasih...

P/S : Mood : happy.......:D


No comments: