Pages

Friday, October 7, 2011

aku dalam dilema...+_+

Kenapa setiap kali aku jadi begini......
Aku diletakkan dalam situasi harus memilih...
Dua-dua penting bagi aku...
Tapi tetap juga perlu memilih...
sangat susah dan menyusahkan..

ape kene aku ney??
haha

ceritanya begini :-

semalam pagi,,
aku dapat satu surat interview kerja sebagai...rahsia!hehe
dalam surat tu tulis pukul 8 pagi interview nye...aku pun okey la...
walaupun sekarang ney macam tak bersedia je nak g interview..heheh...gedik plak..

tak lama selepas itu,,
dapat call pula dari doktor Munirah Hanim...(sedapkan nama dia)
mengatakan aku ada appointment dengan pakar pada tarikh interview tu jugak..
pukul 2 petang..
ok juga la tu...
waktu die tak sama kan??
lagipun tempat kedua-duanya tidak la begitu jauh..

tetapi....



Lebih kurang pukul 3 la tempat yang aku akan di interview tu bagi mesej..........
ayatnya begini :-

"Tuan/Puan dijemput menghadiri temuduga bagi jawatan......pada.....jam 2pm..(masa telah dipinda) di bilik temuduga...........dan seterusnya hingga habis...hehe"

Dan...


terus aku bingung tak tahu nak buat apa....
kedua-duanya amat penting bagi aku..
kalau aku tolak interview aku rugi..
kalau aku tak pergi appointment aku rugi jugak..
macam mana??


Pagi tadi.....
Aku telefon klinik untuk tanyakan pada doktor boleh tak ubah temujanji...
jawapannya....
sangat menghampakan....
tak boleh...
tapi..
kena telefon hospital dan tanya.....

Petang tadi aku telefon hospital.....
dan...
jawapannya sangat menghampakan....
aku tak tahu nak buat apa lagi....huhu

aku perlukan kedua-duanya...
tapi..
hmmmmmmmmm

No comments: