Pages

Wednesday, October 19, 2011

aku ingin mencuba..........

cuba??cuba apa itu??
haaaa...
begini...since aku keje and berjiran dengan kedai gambar,
kebetulan aku selalu la pergi kedai tersebut nak photostate...
almaklumlah..kedai ni ada je mesin photostate tapi lembab lah pula....
secara kebetulan pula aku tengok kat pc kedai gambar tu diorang on the way nak edit gambar...
mula-mula aku buat macam biasalah sebab dah memang tu kedai gambar memang la edit gambar keje nye..
haha..
pastu aku pegi lagi..aku tengok..eh macam seronok jerrrrrr...
nak cuba...lagipun diorang guna adobe photoshop....aku ada software tu...
so,,
balik ke rumah dengan gelojoh terujanya aku pun try la....
so jadi la gambar-gambar yang agak xbpe senonoh ini.....haha..
aku akan cuba sampai jadi lawa nanti...tengokla..

gambar fevret aku..heee

anak sapo lah tu...haha

kuang-kuang........
opppppsss!!hahah

P/S : Tak salah mencuba benda yang baik......peace!

No comments: