Pages

Wednesday, October 26, 2011

bekerja di hari cuti???

apa perasaan anda apabila dipaksa disuruh bekerja sewaktu cuti umum???

saya berasa agak tertekan hari ini KERANA sayalah salah seorang daripada pekerja tersebut..huhu
(ayat ko nak sekema)

tapi tak mengapalah...minggu depan kasi ke tak kasi aku nak jugak cuti...waaahh...haha

aku pun nak raya juga...hehe...raya haji la...

oklah..hari ini kalau tak tahu nak pergi mana-mana nak cadangkan korang semua pergi ke MITC (kalau sesiapa ada kat melaka la), my aunt launching new product of her...apekebenda??

ini haa...tekan-tekan cepat..

ni yang aku bengang sebab tak dapat pegi..haha...kirim salam jela...congratulation auntie...proud to be your niece...:) (poyoo...)

tiada kena mengena dengan di atas....he

No comments: