Pages

Thursday, October 27, 2011

SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!


huaaaaa...da petang..
tapi nak join segmen ney   jugak sedaya upaya..huhu


okeh..nama aku Shuraiya...orang melaka..kat mana?Merlimau..taw kann..
dulu-dulu sekolah kat Merlimau jugakk..
Pastu sambung blajo tinggi siket...siket jerk...kat PoliPd...
Skang da bis, da keje da pun...keje pe tu rahsia lah..haha
tu jela dulu...da taw lagi like la page ini..ini..ini......
nanti kita cerita panjang-panjang kat situ okeh..hehe
Tapi boleh jugakk..kalo korang-korang semua datang selalu kat blog ney...
dapat menghiburkan hatiku ini...
oh..aku pendiam tapi peramah...cne tu??hehe

aku mula menceburkan diri dalam blog ney masa sem 1 dulu...emmm tahun 2009 la..masa tu ada 1 clas tu, lec ajar cara buat blog....so, aku buat la..mula-mula tak cantik pun...pastu banyak tuto-tuto yang bimbing aku..jadi ok la...hehe

sape yang telah menarik aku??emmm...lecturer la..hehe...takde die,tak kenal aku blog-blog ney sume.....
so,,terima kasih la kat die..hehe

okey tu saja...kepada lyssa..tolong publlish link post ney yee..heee..


15 comments:

celoteh si gadis remaja said...

dri segmen yg sme


http://bintangsantex.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Mrs.A(Atiqah Wadihah) said...

saya dari segmen sama.jemput singgah ye

Sarah Hanim said...

hye awk , sy dtg jenguk blog awk :)

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Kasih Kita said...

Salam Perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow sini, jgn lupa follow saya pula ek, TQ :)
http://duniakecilkuini.blogspot.com/2011/10/lyssa-faizureen-ajak-kenali-blogger-jom.html

♥ zura ♥ said...

dari segmen sama .

http://auntyzura.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

singgahlah !

nadzirahzulkafli said...

salam perkenalan...

hyee dari segmen yang sama...segmen cik lyssa =)

http://allaboutmenadz.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

nurulauni said...

auni datang... dari segmen yg sama..
jom ziarah ke blog auni..auni ada buat segmen dan bloglist...hehehe

http://nurulauni123.blogspot.com/

arnissa said...

hye.. salam perkenalan.. anis dri segmen yg sama.. nice blog :)

http://arnissastory.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Nisa Greennnpanda said...

salam n hye~!!

singgah sni... wah, lec ajar wat blog? course ape tue? hehe.. jom visit my blog.. ^_^

http://greennnpanda.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Mia Ukaishar said...

dri segmen sama
Mia singgah follow jap
kalau belum follow mia, follow yer

http://miaukaishar.blogspot.com/

Missy Diya said...

hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

diya dari segmen lyssa juga
http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

senang2 singgah lah ye :)

Marina said...

marina serbu sini dari segmen lyssa... salam perkenalan..

http://marinafazli.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

masz amysya said...

dtg dri segmen yg same:)
http://maszamysya.blogspot.com/

MamaKaisah said...

mama dr segmen lyssa gak..
salam ukhuwah..

http://mama-kaisah.blogspot.com/2011/10/segmen-lys-sa-faizureen-ajak-kenali.html

IntaNBerliaN said...

salam kenal..

saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak terjah & follow blog awak.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com