Pages

Friday, October 28, 2011

tag me tag u back....

hahah...sepanjang hidup aku dalam dunia blog ni tak pernah aku kena ugut,,hari ini aku kena ugut pula...tapi aku suka ugutan tu..hee
nak tengok ugutan apa?tengok ni....

ko tunggu lah aku nak balas ugutan tu...hehe

ok, aku mulakan...

11 perkara tentang aku
  1. aku ada fanpage...ney haaaa..tak reti-reti nak like??haha
  2. pendiam tapi peramah.
  3. tak suka menulis tapi suka menaip..haha
  4. seorang yang hepi.
  5. baik hati..ahaks
  6. bercita-cita agak tinggi..harap tercapailah.
  7. suka menjaga hati orang. tapi tak tahu lah orang jaga hati aku ke takk..huaha
  8. hot temper..hoh??
  9. aku nak masuk u!!!!!
  10. aku seorang yang pemalu okeh..
  11. aku seorang yang suka simpan rahsia...haha..leh jd secretary lah kan...
dah tu je...
eh ada lagi...bagi soalan pulak,,,
meh aku jawab..haha

1. life korang best x?
of course best..haha
2. tempat yg korang nak sgt pegi
Jepun.
3.satu benda paling penting dalam hidup korang?
mobile phone..haha
4.Antara mak dan ayah, mana korang lebih mesra? pilih 1 saja tau
mak
5.orang yang betul² korang nak jumpa dalam hidup korang?
my love..boleh gitu??..hee
6.Adakah korang basuh baju korang sendiri?
taklah,,mesin yang basuhkan..
7.Lima benda yang paling disayangi dalam hidup? benda tau bukan orang
bantal busuk, henfon, laptop, vaseline, keychain love you..:)
8.satu tajuk Lagu yang paling korang suka dan selalu dengar?
i love you like a love song.
9.benda atau perkara yg menakutkan korang?
lipas!
10.orang yg selalu buat korang tersenyum dalam apa jua keadaan?
orang yang senyum dengan aku dalam apa jua keadan..hee
11.nak jadi bestfren aku x? kenapa?
nak, sebab ko suka patrick..haha

okeh..da habis......
maaf dari ujung rambut sampai ujung kuku kaki kalau jawapan tak memuaskan..haha

now.....my turn,,my turn...
lalala...
sesiapa dah kena tag tolong lah jawab...
bukan apa,,
saja nak eratkan silaturrahim sesama kita
ye ke tidak...hehe
dah jawab jangan lupa inform..hee

Sila jawab dengan hati yang tenang dan fikiran yang terbuka...

  1. nickname anda yang paling cute?
  2. suka kucing tak?kenapa?
  3. dah follow aku takk??haha
  4. setakat ini segala cita-cita korang dah tercapai tak?
  5. makanan pelik yang korang pernah makan?
  6. masa sekolah dulu suka subjek pe?
  7. korang suka tak tidur waktu siang?
  8. selain berblog korang buat apa kalau online?
  9. selalu pergi shoping dekat mana?
  10. dalam sehari berapa kali korang wat blogwalking?
  11. kalau diberi peluang, apa soalan yang akan korang tny kat aku??haha
tolong jawab ye...

PENGUMUMAN!!

kepada sesiapa yang telah ditag, anda wajib untuk melunaskan perkara mudah ini :

Step 1 : Cakap 11 pasal diri korang yang aku tak tahu
Step 2 : Jawab soalan dari aku
Step 3 : Tag 11 orang. Ajak mereka juga untuk bermesra dengan anda!

Akhir kata,,tunjukkan lah kasih sayang korang dengan menjawab soalan-soalan mudah aku tu..heee
sekian..
good luck!

3 comments:

iza azmilia said...

wahh , makaseh daun keladi , lain kali wat lg. . . ( terasa dri ni femes sekejap ) hahaha

Halawatul_Insyirah said...

done:)

http://monologpencintailahi.blogspot.com/2011/10/tag-me-tag-you-back.html

♥ zura ♥ said...

dah (:

http://auntyzura.blogspot.com/2011/10/kena-tag-t.html