Pages

Tuesday, November 1, 2011

SEGMEN NASZ : BLOGLIST NOVEMBER 2011

1.11.11.....
menarik kan tarikh tu..
ada tak sesiapa yang berkahwin hari ini?haha
sekarang kan trend macam itu..
oklah hari ini nak masuk segmen Nas pula..
oppss..sebelum tu tampal ney dulu :-


okey, aku join segmen ini sebab nak jadi glamer sekejap. haha. tak dapat lama pun tak apalah kan. janji glamer..waaah! sebenarnya untuk aku mengumpulkan lebih ramai kawan-kawan dari alam maya. dan juga ingin menjadi orang terpilih dalam blog Abang Nas yang glamer tuuu....terima kasih diucapkan jika blog aku tersenarai dalam senarai bloglist tu..hee..

tu jelah....sesiapa nak join bleh tekan sini dengan segera!!cepat sebelum masa tamat~~

2 comments:

NasZ said...

salam. dah follow sini.

thanx sudi join. nanti check link awak kat sidebar "My November 2011 Bloglist" ye?

FiQa said...

hai...singgah sini dari bloglist yang same blog Nasz...salam perkenalan...

;)